Tietoja toimitetuista tiedoista

Tarkastele aiempaa versiota käytettäessä Kasperskylle toimitettuja tietoja

Kaspersky Password Manager 10.2 -ohjelman käytön aikana Kasperskylle toimitetut tiedot

Kaspersky suojaa kaikkia vastaanotettuja tietoja lain ja sovellettavien Kasperskyn sääntöjen mukaan. Tiedot siirretään suojatun kanavan kautta.

Näet luettelon loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen (käyttöoikeussopimus) ja Markkinointitoimintojen tietojen käsittely -lausunnon (markkinointia koskeva lausunto) mukaisesti annetuista tiedoista niitä vastaavissa oikeudellisissa asiakirjoissa.

Voit tarkastella käyttöoikeussopimusta App Storessa.

Lue Markkinointia koskeva lausunto ja poista tietojen lähetys käytöstä

Suostut antamaan Kasperskylle ei-henkilökohtaisia tietoja hyväksymällä loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen.

Ei-henkilökohtaisia tietoja annetaan Kasperskylle seuraavia käyttötarkoituksia varten:

Hankitun Oikeudenhaltijan Ohjelmiston perustoiminnon tarjoaminen.

Edellä mainittujen tietojen lisäksi, jos kirjaudut verkkoportaaliin Facebook- tai Google-tililläsi, oikeudenhaltijan on saatava laitteestasi ja käsiteltävä seuraavat ei-henkilökohtaiset tiedot:

Sovelluksen laadun parantamiseksi.